HTML

Friss topikok

Erotika kiállítás: Alma az égből jött, hogy levetkőzzön

2007.09.24. 11:13 bellini

Több ezren voltak kíváncsiak az idei Erotika kiállításra a hétvégén. A forró hangulatú show-n a lányok szó szerint kitárulkozhattak, így nem volt egy porcikájuk sem amit az érdeklödôk nem vehettek részletesen szemügyre. Kígyózó sorok álltak a pornószínház elôtt is, hisz a szerencsésebbek az elôadásban is részt vehettek.

Annak ellenére, hogy maga a művész szkeptikusan vélekedett saját produlciójáról, a leglátványosabb előadás talán Pirner Alma nevéhez fűződik, aki kis ferdítéssel, Gryllus Vilmost és Levente Pétert időzen égből pottyant a színpad kellős közepére.

- Nem hiszem, hogy tetszeni fog az embereknek a légtornász számom, hiába nyertem meg ezzel a Miss Nude Canadát. Több szexet akarnak és kevesebb mûvészetet – vallotta Pirner Alma. A sztriptízvilágbajnoknak nem volt igaza, mert bemutató után sokáig a nem mindennapi szám hatása alá kerültek az érdeklödôk a hétvégi Erotika kiállításon.
Bors

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar bulvár rendezvény sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2174984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása