HTML

Friss topikok

Kislánya született Salma Hayeknek

2007.09.22. 12:27 bellini

Tegnap este, egy Los Angeles-i kórházban megszületett Salma Hayek mexikói színésznő első gyermeke. Az egészséges kislány a Valentina Paloma nevet kapta.

Salma Hayek mexikói származású színésznő, a Frida című film Oscar-díjra jelölt főszereplőnője, tegnap életet adott első gyermekének egy Los Angeles-i kórházban. Az egészséges kislány a Valentina Paloma nevet kapta.

"Mindketten jól vannak, és az egész család nagyon boldog" - jelentette be a hírt a 41 éves színésznő szóvivője, ám további részleteket nem volt hajlandó elárulni.

A baba édesapja Hayek kedvese, Francois-Henri Pinault francia üzletember. A 45 éves Pinault-nak már van két gyereke egy korábbi kapcsolatából: Francois 9, Mathilde pedig öt éves.

Forrás: origo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény celeb bulvár pletyka színész hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95173033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása