HTML

Friss topikok

Melyik szexpartnere fenyegette meg Annácskát?

2007.09.17. 10:58 bellini

Úgy tudni, életveszélyes fenyegetéseket kapott Kelemen Anna nemrég megjelent Méhkirálynő című könyv miatt. A playmate ügyvédet már fogadott, de hamarosan testőrségre is szüksége lesz.

Már közel két hete a boltokban van Havas Henrik Méhkirálynő című kötete, melyben Kelemen Anna szexuális életét teregeti ki az olvasók számára. A kötetben számos híresség is szerepel, akikre - bár Havas Henrik elmondása szerint ügyeltek, hoyg ne következhessen be -, mégis rá lehet ismerni. A trükkök ellenére szinte mindenki könnyen beazonosítható.

"Vannak olyan apró momentumok, melyek könnyen leleplezik az érintetteket" - mondta ezzel kapcsolatban Havas. És igaza is lett: nem csak Annánál, a könyv kiadójánál is nagy az érdeklődés a titokzatos nevek iránt.

"A megjelenést követően napokon belül érezhető volt a mozgolódás a könyvben szereplő személyeket illetően, így a biztonság kedvéért már mi is ügyvédhez fordultunk" - mondta el a Blikknek Benyó József, a kiadó képviselője.

A lap információ szerint több, a könyvben szereplő illető jelentkezett a szexi lánynál, és életveszélyesen megfenyegette: ha tovább járatja a száját a szexuális életükről, nagy bajba kerülhet.

"Szinte kivétel nélkül mindenki felhívott már engem, aki magára ismert" - mondta Anna. "Szerintem ők is sejtik, hogy ez csupán egy görbe tükör rólunk. Perelni persze nem akarnak, mert akkor végképp lelepleződnének" - tette hozzá a playmate.

STOP

3 komment

Címkék: média celeb magyar bulvár pletyka botrány sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63167603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

államcsőd · http://www.allamcsod.hu 2007.09.17. 11:21:10

a kurva az kurva marad még ha könyvet is írtak róla

bellini · http://doily.hu 2007.09.17. 11:23:28

Szerintem ez is lehet egy jó marketing taktika, hiszen a könyvet most adták ki, így jó ha minél több esemény kapcsolódik hozzá, annál érdekeltebbé teszik az emberek számára.

Mancy 2007.10.03. 21:41:20

A könyv marha állat és jó hogy valaki nem a társadalom által előírt szart követi.....legalább 1 a sok közül aki él:)
süti beállítások módosítása