HTML

Friss topikok

Kelemen Anna beleszeretett Havas Henrikbe

2007.09.16. 09:27 bellini

Hírét vettük, hogy Kelemen Anna és Havas Henrik közt több alakult ki, mint munkakapcsolat. Annus egyik közeli barátjának kiöntötte a lelkét, akitől megtudtuk, hogy a nyuszilány beleszeretett a nyers modorú műsorvezetőbe.

Tény, hogy Havas Henrik családos ember, harmincöt éve él házasságban, gyermekei már felnőttek, Kelemen Anna pedig huszonhét éves hajadon, akinek Havas kimondottan a zsánere.
– Sosem csináltam titkot abból, hogy az idôs pasikhoz vonzódom, világéletemben a legalább húsz évvel idôsebb, biztos alapokon álló férfiak voltak a zsánereim, akik mellett biztonságban érzem magam. Biztosan az apakomlexusom miatt van: nagyon tisztelem és szeretem édesapámat.
Havas Henrik nem kívánt a lapunknak nyilatkozni, Anna viszont már beszélt az érzéseiről.

– Közös munkánk során utaztunk együtt autóval, amikor belém hasított az érzés. Nem tagadom, eljátszottam a gondolattal: milyen szép is lenne, ha mi ketten Henrikkel egy pár lennénk. Egészen beleéltem magam! – szólta el magát.
Annus vonzódása Havashoz a baráti körének is feltûnt. Egyik barátnôje elmondta, kétsége sincs afelôl, hogy Havas Henrik elrabolta Annácska szívét.
– Anna belezuhant a szerelem sötét vermébe, de ezen meg sem lepődöm, ismerem az ízlését, tudom milyen férfiakhoz vonzódik – árulta el Annácska közeli barátja – Kevesen hinnék, de ô egy olyan lány, aki éhezik a szeretetre – tette hozzá.
Annácska már többször hangoztatta, hogy vonzódik az idôsebb férfiakhoz, tavaly a Buzera forgatásain Verebes Istvánnal kacérkodott folyamatosan.
– Verebes István fantasztikus férfi, jó humorérzékkel megáldott kiváló színész. Szeretek a közelében lenni, nem szívesen ülnék el mellôle, mert imádom hallgatni a szuszogását. Tiszteletben tartom, hogy boldog kapcsolatban él a feleségével, ezért ugyangyúgy tekintek csak rá, mint a többi férfire. Még azt sem tartom kizártnak, hogy ha nem volna házas, bármi megtörténne – nyilatkozta tavaly a Buzera forgatása után a nyuszilány.

Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar bulvár pletyka botrány sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr26166636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása