HTML

Friss topikok

Gönczi Gábor megnősült, elvette párját Tatár Csilla

2007.09.16. 10:32 bellini

Várgesztes - Hollywoodi mozifilmbe illő ceremónia mellett fogadott egymásnak örök hűséget Gönczi Gábor az RTL Klubtól és jegyese, Tatár Csilla, aki a konkurens TV2-nél dolgozik. Az esküvő egyúttal hatalmas médiabuli is volt, hiszen mindkét csatorna sztárjai meghívást kaptak
 

Gyönyörű, erdőkkel övezett völgyben található az a villapark, amelyet az ifjú pár a menyegző helyszínéül választott. A fiatalok álma az volt, hogy a családjuk és a barátaik igazi, kötöttségektől mentes buliban ünnepelhessék a boldogságukat, ezért az esküvőt teljes egészében saját elképzelésük szerint alakították. - A munka mellett nagyon nehéz a szervezés, de megoldottuk. Én a zenét, az ételt és italt, minden mást Csilla intézett - mesélte pár hete munkatársunknak Gábor.

Az esküvő a legnagyobb biztosítás mellett zajlott, a villapark bejáratánál őrök posztoltak, és a belső területeket is folyamatosan ellenőrizték, nehogy illetéktelen bejuthasson. A 240 meghívott vendég viszont valóban fesztelenül bulizhatott, hiszen a nagyvonalú fiatalok mindenkinek szobát biztosítottak a szállodában, így nem kellett aggódnia az autóvezetés miatt.

Délután egy órától szállingóztak az első vendégek, a ceremónia viszont csak este fél hatkor kezdődött, hogy azok is idejében megérkezhessenek a legfontosabb pillanatokra, akik délután még valamelyik televízióban dolgoztak. Az esküvő olyan volt, mintha egy filmet forgattak volna, amelynek főszereplője természetesen Gábor és Csilla, a statiszták pedig a vendégek voltak.

Gábor és Csilla ezt már nem sokkal megismerkedésük után, két éve kitalálták. Bár a lagzijuk nem nevezhető tipikusan hagyományőrzőnek, néhány tradícióhoz szigorúan tartotta magát az ifjú sztárpár. Az esküvő előtti napon például már nem aludtak együtt, s legközelebb a menyegzőn találkoztak. Egyikük sem láthatta a másik ruháját. Gábor Benes Anita divattervezőt kérte meg öltönye elkészítésére. Mindenben rábízta magát, csak annyit kötött ki, hogy nem szeretne virágokat, növényeket és pasztellszíneket.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény bulvár pletyka buli sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20166660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása