HTML

Friss topikok

Folytadódik a Győzike-show

2007.09.14. 09:02 bellini

Szó sincs arról, hogy veszélybe került a Gyôzike show folytatása. A rapper tegnapelôtt egy belvárosi étteremben több fültanú elôtt azzal dicsekedett barátainak: már régen aláírta a show folytatásáról szóló szerzôdését az RTL Klubbal. Azt sem titkolta, hogy a család is részt vesz a reality következô szériájában.

Ügyesen felépített komédia volt a Gyôzike válása és a show folytatása körüli felhajtás? A jelek szerint igen. A rapper az elmúlt hónapokban széthullott házasságának hírével sírta tele a magyar sajtót, elhitetve a tévénézôkkel, hogy a válás miatt veszélybe került show-jának folytatása. A nagy családi perpatvar azonban csak a külvilágnak szólt, Gyôzi közeli baráti számára nyilvánvaló, hogy a show hamarosan folytatódik. A rapper egy pesti étteremben harsányan mesélt a megállapodásról.

– Saját fülemmel hallottam, amikor tegnapelôtt Gyôzi azzal dicsekedett egy tévésekbôl álló asztaltársaságnak, hogy show biztosan folytatódik, és minden ellenkezô híreszteléssel szemben Bea is szerepelni fog benne – számolt be lapunknak egy szemtanú, aki az étteremben akaratlanul is hallotta, mirôl beszélget Gyôzi asztaltársasága. Ezzel minden akadály elhárult a show folytatása elôl.
Természetesen megkerestük Gyôzikét is, aki titoktartási szerzôdésére hivatkozva nem akarta kommentálni értesüléseinket. A showmant rosszul érintette, hogy kitudódott fecsegése, ezért egy internetes lapnál dolgozó háziszerzôjével, L. Leventével tegnap délután megpróbálták kisütni az ezután követendô stratégiát. Mi inkább az illetékesekhez fordultunk: az RTL Klub sajtóosztálya nem cáfolta a hallottakat.
– Elôrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Gáspár családdal. Bízunk abban, hogy megegyezés fog születni és a show folytatódik – nyilatkozta lapunknak Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója.
Információink szerint a több tízmillió millió forintos gázsinak is köze van ahhoz, hogy Gáspárné is beadja a derekát. A show-ban természetesen nemcsak ô, hanem a gyerekek is szerepelnek majd. Még vonzóbbá tette a folytatást, hogy már nemcsak a tarjáni villában forognak majd a kamerák, hanem az idôsebb Gáspár Gyôzô kúriája körül is, sôt a család épülô szállodája is képernyôre kerül, ami óriási reklámot jelent a vállalkozás számára.

Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média tv magyar bulvár pletyka sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43165116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása