HTML

Friss topikok

Együtt muzsikált a házaspár!

2007.09.13. 15:23 bellini

Niki Belucci végre elhúzhatta a férje nótáját úgy, hogy azt a címzett élőben élvezhette... Második alkalommal lépett ugyanis együtt a Bed Beach DJ-pultjába Niki Belucci és Antonyo, de első alkalommal úgy, mint férj és feleség. A "Sex on the Beach" parti kezdetét sajnos megzavarta az eső, de éjfélkor már dübörgő telt házzal szólt a buli. A házaspár körül csak úgy forrt a levegő.

Love Parádézott Niki Belucci

Az elektronikus zene Mekkájában igazán elemében érezte magát a hazai DJ-szakma egyik legsikeresebb képviselője, Niki Belucci, aki az idei Love Parade Evolution Music kamionján zenélt több ezres hallgatóság előtt. A hangulat fantasztikus volt, a fiatal DJ-lány élete egyik legnagyobb bulijaként emlékszik vissza az esseni felvonulásra, ami egymillió embert vonzott a helyszínre idén. Niki csak így emlegeti azt a napot: "Az őrültek délutánja volt az! :) Sajnos az esti partin már nem lehettem ott, mert St. Etienne-ben vártak rám."

Techno Parade Nikivel Párizsban

Niki Belucci tovább parádézik az országok között... Idén tizenötödik alkalommal rendezik meg Párizsban a Techno Parádét. A "mi Nikink" is meghívást kapott ide, a Radió FG kamionján zenél szeptember 15-én, a stafétát Martin Solveig veszi át tőle, majd Alex Gaudino pörgeti a hatalmas tömegnek a muzsikát.

Tavasszal Párizsban a French DJ Convention nevű eseményen szintén a Radio FG standján lépett fel Niki, ahol Bob Sinclar játszott utána. Nagyon szeretik Franciaországban a magyar DJ-lányt, olyannyira, hogy saját rádióműsora indult a franciák első számú DJ-rádiójában, a már említett Radio FG-n. Ezentúl minden második pénteken hallhatják Niki mixét, amit így több európai országban többmillió ember fog hallani, hisz rendkívül közkedvelt Európa-szerte ez a rádióadó.

Niki és a nemzetközi DJ-kapcsolatok

Niki Belucci egyre több nemzetközi DJ-vel találkozik világszerte és köt barátságokat is. Ilyen Jerry Ropero, aki szeptember 15-én épp a budapesti E-Klubban játszik. "Amikor Indonéziában játszottam, és vége volt a bulimnak, átmentünk Jerryhez, mert húsz percre tőlünk zenélt egy klubban. Nagyon szerettem volna találkozni Jerryvel, amikor az E-ben játszik, de én október 6-án játszom ott, és szeptember 15-én épp Franciaországban leszek... de nem szomorkodom, mert nemsokára találkozunk ismét, hogy milyen apropóból, azt nemsokára elmesélem, de most még titok...

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar koncert buli party sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr91164579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása