HTML

Friss topikok

A nézők akarják a Győzike show-t, a csatorna feltételeket szab

2007.09.12. 07:44 bellini

Budapest - Bár nem közelednek az álláspontok, az RTL Klub mégis hajlandó volt újra tárgyalóasztalhoz ülni Gáspár Győzővel (33) a Győzike-show következő részeivel kapcsolatban. A showman közel fél órát töltött az épületben, és a tévé szigorú feltételei mellé egy ultimátumot is kapott: két héten belül döntenie kell, vállalja-e vagy sem a folytatást.

Bea nélkül folytatnám” - közölte Gáspár Győző (33) tegnap, amikor a kenyéradójánál tett villámlátogatást. A csatorna azonban a családdal tervez, s mindenképp köti az ebet a karóhoz.

Mint ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, veszélybe került a Győzike-show folytatása. Olyan híreket is lehetett hallani, hogy két playmate-tel (Hargitai Bea és Pantinchin Edina) képzeli el új műsorát a csatorna, ám a nézők viszszakövetelték Győzit a képernyőre. A Blikk is megszavaztatta olvasóit, s az derült ki, hogy sokkal inkább a roma showman, mint a cicababák. Valami hasonló lehetett az RTL Klub felmérésének végeredménye is, hiszen tegnap újabb tárgyalásra hívták Győzit. A showmant a rövidre sikerült megbeszélés után kifaggattuk, és bár nem volt jó kedve, azt azért elárulta, hogy ilyen feltételek mellett nem tudja elképzelni a folytatást.

Folytatás ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: média tv celeb magyar bulvár pletyka botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70163349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása