HTML

Friss topikok

Forró nyári este szeptember végére

2007.09.07. 16:08 bellini

A Magyarországon élő kubai énekesnőnek új szerzői lemeze jelenik meg szeptember végén a Tom-Tom Records-nál. A Salsa y picante címet viselő kiadványon minden vérpezsdítő táncritmus szerepel: a Salsa, a cha-cha, a mambó, a bolero temperamentumos kavalkádja néhol egy-egy mélabús balladával is kiegészül.  Elsa zenéjében egy teljesen őszinte életérzés pontos megfogalmazása ölt testet. Az énekesnő természetessége, életvidám lénye pedig nem csak egy jó hangulatú koncertet idéz, hanem a szabadság érzetét is magában hordozza. Muzsikája összegzi mindazt, amiért érdemes Kubába ellátogatni: a vérpezsdítő zenét, táncot,  természetességet, barátságos, meleg légkört és a hétköznapok megismételhetetlenségét.

A kubai hangulat hamarosan egy kisfilmben is érezhető lesz: a lemez Bemba című számához remek klipet készítettek Lóth Balázs rendező közreműködésével. A Bemba szó pletykát jelent, így a klip főhelyszínéül egy izgalmas fodrászüzletet választottak, valahol Budapest és Havanna „határán”, ahol a retró elemek fülledt latin hangulattal párosulnak. Természetesen a klipben szereplő statiszta hölgyek hűek voltak a szám címéhez, hiszen megállás nélkül csacsogtak és pletykáltak. A klip másik helyszínén pedig egy színes kavalkád képei láthatók majd, ahol Elsa Valle és zenészei a gyors és táncraperdítő ritmusokat csalnak ki hangszereikből.

A lemezen szereplő számok élőben elsőként az IBS színpadán lesznek hallhatóak 2007. szeptember 21-én 19 órakor, ahol Elsát – az album zenei anyagát is rögzítő -  Rumba Caliente nevű formáció kíséri. A koncert természetesen számos meglepetéssel és érdekességgel szolgál majd!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb sztár énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40159687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása