HTML

Friss topikok

A Holnap történt-ben a Cairo

2007.09.04. 09:34 bellini

A készülő első magyar bulvárfilm, a „Holnap történt” egyik jelenetében a CAIRO is feltűnik majd! Sőt, filmbeli diszkójelenetben szerepel Fekete Pákó és Csala Zsuzsa is!

A népszerű poptrió mindig tud újat produkálni. Már gőzerővel folynak a „ Sodorjon a szél” c. második nagylemez munkálatai, közben azért Csaba és a lányok nem pihennek.

„Mint filmrajongó nem volt kérdés, hogy egy piciny de meghatározó „szerepet” elvállaljunk Gerencsér Tomi elsőfilmes rendező alkotásában. Mindezek mellett a bulvár, mint téma sem áll messze tőlümk, hiszen már megszoktuk, hogy szerepelünk a médiában. A film pedig erről szól, azaz a médiáról kicsit görbe tükröt állítva napjaink bulvárjának. Szerencsére igazi sztárcsapattal dolgozhattunk együtt. (Zalatnay Cini, Csala Zsuzsa, Ihos József, Terry Black és Fekete Pákó is szerepel a moziban – a szerk.) Azért nem estünk át a ló másik oldalára sem, azt tesszük amihez értünk: zenélünk! Ezért is egy kis epizódban látható majd az együttes, amolyan film a filmben hatás lesz ez. Reméljük sokaknak tetszeni fog, első filmes „szereplésünk”. Arra meg külön büszkék vagyunk, hogy Csala Zsuzsa és Fekete Pákó is megkedvelte a csapatot és zenénket. Ezért is a lehető leghamarabb akarjuk piacra dobni a második lemezünket!” – mesélte Skinti Csaba.

A filmet várhatóan decemberben mutatják be a mozik, amely a rendező mellett a Cairó mozis debütálása is lesz egyben.

Szólj hozzá!

Címkék: zene film magyar énekes hír érdekességek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77157007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása