HTML

Friss topikok

SZATMÁRI vs. MOSQUITO KLIPPREMIER A VIVA INTERAKTÍVBAN MA DÉLUTÁN!

2007.08.30. 09:12 bellini

A 2007-es nyár egyik hazai klubzenei meglepetése kétségkívül a DJ Szatmári és Mosquito alkotta szerző- és producer-páros közös dala, az "I Want You", amely néhány hete látott napvilágot kislemez formájában.

A klubokban és a rádiókban remek fogadtatásban részesülő felvételhez forgatott videoklipet ma délután, azaz augusztus 30-án, csütörtökön 16:20 és 17:00 óra között láthatja először a nagyközönség a VIVA TV Interaktív című műsorában! A magyar zenecsatorna élő adásának vendége lesz természetesen Szatmári és Mosquito, akik a klipforgatás viszontagságairól és a közös munka részleteiről egyaránt beszámolnak.

Szatmári és Mosquito elsőként kitűzött forgatási napjába az extrém időjárás olyannyira közbeszólt, hogy óriási vihar és felhőszakadás húzta keresztbe aznapi tervüket. A helyszín egy Debrecen melleti lőtér és paintball-pálya volt, amely sártengerré változott, ezzel a felvételeket lehetetlenné téve. Másfél hét idegtépő várakozás után végre eljött az idő, hogy leforgathassa Szatmári és Mosquito "I Want You" című közös daluk klipjét, amelynek rendezői és megvalósító a jól ismert Suta és Astro alkotta testvérpáros voltak. Az időjárás második alkalommal már kegyes volt a csapathoz... ha a 40 fokos hőséget annak lehet nevezni.

"Az eredmény a fontos" - gondolták az előadók, ennek szellemében büszkén mutatják be első együttműködésük eredményét, amelyet remélhetőleg szeretettel fog játszani a magyar zenetévé és a tovább zenei műsorok. A maxi CD-t már minden rádiós és DJ pörgetheti, s természetesen ez a dal is a húzódarabok közé kerül majd a "Dancemix Parádé 3." című hamarosan megjelenő mixlemezen!

Szólj hozzá!

Címkék: zene premier magyar sztárok hírességek énekesek celebek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6152678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása