HTML

Friss topikok

Férjhez ment Willa Ford

2007.08.27. 13:12 bellini

Megütötte a főnyereményt Mike Modano hokis. A Dallas Stars sztárja szombaton elvette kedvesét, az amerikai származású szépséges Playboy sztárt, Willa Fordot.

Az eseményre egy texasi magánfarmon került sor, mintegy 75 meghívott előtt. Mindkettőnek ez az első házassága. Mike, aki jelenleg 37 éves és Willa, aki férjénél 11 évvel fiatalabb, négy évvel ezelőtt ismerte meg egymást.

Trambulinszerű kapcsolatuk 2006-ban eljegyzéssel párosult. A férfi pont Hálaadás napján kérte meg kedvese kezét, Dallasban.

Annak ellenére, hogy Willa Ford többszőr megjelent már a Playboy hasábjain, a színésznő és énekesnő szerepelt az amerikai Dancing with the Stars műsorban, mely jelenleg a harmadik évadban tart.

A zene mellett az amerikai szépség neve egyre ismertebb lesz a filmvilágban is, hiszen miután eljátszotta Anna Nicole Smith életét az egykori topmodellről szóló filmben, nemrég fejezte be egy thriller, az Impulse forgatásait.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90150210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása