HTML

Friss topikok

Nem gyerekjáték: formázz Leonardóval!

2007.08.24. 18:50 bellini

Az igazi da Vinci című kiállításhoz kapcsolódóan augusztus 26-án „Hajtogatott papírcsodákat”, úgynevezett pop-upokat készíthetnek a hétévesnél idősebb iskolások a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központban az intézmény múzeumpedagógusával délelőtt 10 óra 30-tól 12 óra 45 percig, majd délután félháromtól háromnegyed négyig. Egy turnusba 25 gyermek fér; ha nagy az érdeklődés, 18. 30 és 19. 45 között is alkothatnak a fiatalok a szakemberrel.

 
A leporellókra emlékeztető művek témája Leonardo da Vinci repülő embere lesz. A diákok a foglalkozáson 300 forintos múzeumpedagógia jeggyel vehetnek részt, ez a program idején a helyszínen kapható – a foglalkozáshoz nem kötelező megtekinteni a kiállítást.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar hír rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32148130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása