HTML

Friss topikok

Tíz órán át vajúdott Bálint Antónia

2007.08.23. 10:38 bellini

Bálint Antónia tízórás vajúdás után, szerda hajnalban világra hozta kislányát, Lilien Antóniát. A baba és a mama kiváló egészségnek örvend, így néhány nap múlva el is hagyhatják a kórházat.

Teljesült Bálint Antónia legnagyobb vágya. A mûsorvezetô évek óta álmodozott egy kisbabáról, és ez a hatalmas öröm most megadatott neki. Toncsi tízórás vajúdás után fáradtan, de hihetetlenül boldogan mesélt élete legfontosabb eseményrôl.
– Kedden délután, egy bevásárlóközpontban voltam, amikor elfolyt a magzatvízem – kezdte Toncsi. – Nagyon megijedtem, de még a pultoslány is. Fogalmam sem volt, mihez kapjak, szerencsére velem volt az egyik barátnôm. Felhívtam a páromat, Lacit, aki azonnal értem rohant, és bevitt a kórházba. Tíz órán keresztül vajúdtam, majd éjjel 2 óra 16 perckor megszületett a kislányom, Lilien Antónia. 3600 gramm és 57 centi, tökéletesen egészséges. Fantasztikus baba, akkora hangja van, hogy többek szerint operaénekes lesz – újságolta boldogan a kismama, akinek szülei és barátai a folyosón izgultak a szülés alatt.

– Mindenki ott volt, aki fontos a számomra. Eredetileg úgy terveztük, hogy a barátnôm, Rába Timi kamerával felveszi a baba világrajövetelét, de mivel ô is hét hónapos terhes, nem tudta végigvárni a tíz órát. Végül az apuka és egy barátnôm jött be velem, végig fotóztak, megörökítették a nagy eseményt. Soha életemben nem voltam még ennyire boldog! Csodálatos érzés az anyaság! – mesélte Toncsi, aki a beszélgetés után mély álomba szenderült, hiszen fárasztó nap állt mögötte. De ezúttal, ha felébred, nem ér véget az álom, hiszen karjában ott lesz egy csöppség, Lilien Antónia, aki ezután bearanyozza majd mindennapjait.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény celeb magyar bulvár hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90146768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása