HTML

Friss topikok

Férjhez megy a Nagy Ő!

2007.08.23. 10:52 bellini

Rossz hírrel szolgálunk Molnár Anikó (31) rajongóinak: a szőke szépség hamarosan férjhez megy!

Az egykori Nagy Ő barátja, Angelo úgy döntött: ha egyéves évfordulójukat is együtt ünneplik, megkéri kedvese kezét. A ValóVilág egykori lakója már nagyon várja ezt a pillanatot, de addig sem ül ölbe tett kézzel, többek között ismét megmutatta bájait az egyik magazin, a Club 54 hasábjain.

- Már nincs sok hátra a lánykérésig, hiszen nyolc hónapja vagyunk együtt - büszkélkedett Anikó. - Alig tudom kivárni. Olyan nagy az összhang közöttünk, imádjuk egymást.

Nemcsak a magánéletben alkotnak egy párt, a munkában is: erotikus show-juk mindenhol hatalmas sikert arat.

- Amikor összejöttünk Angelóval, kaptunk egy kihagyhatatlannak tűnő ajánlatot. Egy görögországi szórakozóhelyen kellett volna erotikus műsorral fellépnünk. Havi egymillió forintot ajánlottak fejenként. Az anyagi válságból biztosan kimásztunk volna, de végül nem jött össze. Itthon maradtunk, mert csúszott a szórakozóhely megnyitója, mi pedig úgy döntöttünk, Magyarországon csináljuk meg a show-t - árulta el a Nagy Ő.

Blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32146783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása