HTML

Friss topikok

LOLA ÁTVETTE ÉLETE ELSŐ ARANYLEMEZÉT!

2007.08.22. 01:26 bellini

19 éves lett Lola, a legnépszerűbb hazai tinisztár. Ez alkalomból szülinapi meglepetés partit láthatott a közönség a VIVA Interaktív műsorában. Az adásban barátai, kollégái köszöntötték az énekesnőt, köztük Rakonczai Viktor zenei producer, Major Eszter, Lola szövegírója, Mészáros Kitti (Jóban rosszban) és nővére, Andi.

A tinicsillag semmit sem sejtett, azt pedig főleg nem, hogy meglepetés partija lesz élő adásban. Nagyon boldog volt, amikor meglátta váratlan vendégeit, akik egy tortával érkeztek köszönteni. A bulinak itt még korántsem volt vége, hiszen számos további meglepetés várt az énekesnőre.

A Nokiától szülinapja alkalmából kapott egy Nokia 5700Xpress Music telefont, amit a cég képviselője adott át személyesen a stúdióban a kétszeres VIVA Comet-díjas énekesnőnek. Lola talán legnagyobb meglepetése azonban az volt, amit producere és egyben hanglemezkiadója, Molnár Gábor adott át az ifjú hölgynek: "Álomtánc" című első albuma ugyanis aranylemez lett! Ezzel az elismeréssel, s elsősorban a tavalyi év egyik legnagyobb slágereként számon tartott "Hallja meg a világ" című dalnak köszönhetően Lola is belépett az aranylemezes előadók előkelő klubjába.

A VIVA TV bejáratát a szülinap alkalmából már Lola-rajongók hada lepte el, akik mind azért érkeztek, hogy köszöntsék kedvencüket. Különböző plüssfigurák és egy hatalmas csokitorta várt az énekesnőre. A rajongók egy részét pedig az énekesnő legnagyobb meglepetésére beengedték az élő adásba, hogy ott adják át az ajándékokat a tinisztárnak. Lola nagyon elérzékenyült, hogy ilyen meglepi partit kapott ajándékba.

Lola elmondása szerint semmit sem sejtett a menedzsment, a tévécsatorna és a rajongók szervezkedéséről. "Csodálatos nap volt, nagyon boldog voltam, mindig emlékezetes marad számomra ez a nap. Köszönöm mindenkinek" - mondta Lola a műsor után.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene esemény celeb magyar bulvár sztár hírességek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47145676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása