HTML

Friss topikok

Szandival búcsúzik a Sziget

2007.08.13. 09:38 bellini

Augusztus 14-én a népszerű énekesnő is fellép a Hajógyári-szigeten.

Szandi még csak a 31. évébe lépett a nyáron, de a szakma nagy öregjeként - 17 nagylemezzel - a Táncdalfesztivál sátorban ad egy fergeteges koncertet, újrahangszerelt dalaival.

Legismertebb dalaival szórakoztat

- Mivel már voltam néhány éve a Szigeten, tudom, milyen őrületes hangulat van ott. Amikor felkértek, pár percig gondolkodtam, majd döntöttem: Miért ne?; s igent mondtam - árulta el a többszörös arany- és platinalemezes előadó.

- Mindenképpen friss, pörgős, fiatalos dalok lesznek a műsoromban. A ruhám is - az alkalomhoz illően - vagány lesz. Most főleg az új Best of Remix albumomról fogom énekelni a legnagyobb slágereim új, trendi változatát. Emlékezetes és fergeteges bulit szeretnék adni - árulta el az énekesnő a fellépésre vonatkozó terveit.

Jó dolog a Sziget

- Nagyon jó dolognak tartom a Sziget Fesztivált. Ismeretségi körömből is többen kijárnak. A túlzott alkohol - és a drogfogyasztással nem értek egyet, de remélem ez egyre kevésbé jellemző a fesztiválra - jelentette ki az egykori tinisztár.

Az énekesnő mozgalmas nyarat - több, mint 60 fellépés - tudhat magamögött, és még pörgésnek nincs vége. Augusztus utolsó hétvégéjén Fenyő Miklós jubileumi koncerjének mindkét előadásán is fellép.

- Kemper Tamás -


Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb magyar koncert hír sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88138669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása