HTML

Friss topikok

Korda beszólt a Sziget szervezőinek

2007.08.13. 09:02 bellini

Fel van háborodva Korda György. Az énekes nem érti, hogy Klárikával miért nem léphettek fel szombat este a Sziget nagyszínpadán, hiszen a hatalmas tömeg oda követelte őket. A szervezők a blama ellenére is úgy gondolják, hogy helyesen döntöttek.

   
 

   
Több ezer fôs közönség skandálta egyszerre Korda György és Balázs Klári nevét szombat este a Sziget Táncdalfesztivál sátrában, követelve, hogy az énekes házaspár a Nagyszínpadon adjon koncertet, ahol csak a legnagyobb nevek, fôként külföldi elôadók kapnak lehetôséget bulit csinálni. Kordáék a másfél órás fellépés alatt bele adtak apait-anyait, a több ezres publikum kitörô ovációval és tapssal fogadta Klárikáék minden mozdulatát. Korda György a koncert után örömittasan kereste a szavakat.
- Fantasztikus érzés lett úrrá rajtam, hogy ennyien és ennyire szeretnek bennünket, szinte szétszedték a sátrat miattunk -magyarázta Korda boldogságtól sugárzó arccal rögtön a koncert után.

- Végig a nevünket skandálták és a Nagyszínpadra követeltek bennünket. Nagyon remélem, hogy az illetékesek meghallották ezt az üzenetet. Én is úgy érzem, hogy ott lenne a helyünk, jövôre talán kapunk esélyt arra, hogy ott léphessünk fel – mondta hevesen Gyuri, akit a Táncdalfesztivál sátorban számtalan transzparens fogadott, amelyeken a rajongók a szeretetüket fejezték ki. A ma is gyönyörû Klárikát pedig csillogó szemmel mustrálták az ifjak, Kordáné sok bókot begyûjtött az este.
Ám még ez is kevés ahhoz, hogy Kordáék valaha is a Nagyszínpadra kerülhessenek.
- Ez egy nemzetközi fesztivál, és csak a három legnépszerûbb magyar zenekar, a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, valamint a Quimby lép a Nagyszínpadra – magyarázta Vetô Viktória, a Sziget sajtófônöke. – És ez így van jól, azt gondoljuk, hogy az a mûfaj, amelyet Kordáék képviselnek, nagyon jó helyen van a Táncdalfesztivál sátorban – tette hozzá.

borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar bulvár pletyka botrány sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40138656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása