HTML

Friss topikok

Pink és a Madness lép fel ma a nagyszínpadon

2007.08.10. 10:22 bellini

Az angolszász zenéé lesz a főszerep ma a Sziget nagyszínpadán: az amerikai Pinket a brit Madness követi. A magyarok közül a Ladánybene 27, Sub Bass Master, az Animal Cannibals valamint Ganxsta Zolee és a Kartel is fellép a harmadik napon. Az amerikai dance-pop egyik legismertebb képviselője 19.45-kor lép a nagyszínpadra. Pink nem először játszik majd Budapesten, többször is járt már a magyar fővárosban, legutóbb a tavalyi Kapcsolat koncerten lépett fel. Pinket az új hullám és a ska-pop műfajteremtő, meghatározó együttese, a Madness követi a nagyszínpadon. A héttagú brit formáció fellépése azért is érdekes lehet, mert a csapat idén nyárra ígérte legújabb nagylemezét.
 
A világzenei nagyszínpadon a magyar-orosz Baba Yaga etnopop zenekar nyitja a fellépők sorát, a mai nap utolsó énekese pedig az Algériában született, de Franciaországban élő Rachid Taha lesz.

A magyar előadók közül a Neo és a Ladánybene 27 a Wan2 Színpadon, Sub Bass Monster, az Animal Cannibals, valamint Ganxsta Zolee és a Kartel az Arany Ászok Színpadon, a Mystery Gang a blues-helyszínen, a Dresch Quartet és Hot Jazz Band pedig a Jazz Színpadon szerepel.

A Színház- és Táncsátor pénteki programja japán dobkoncerttel kezdődik: az előadás különlegessége, hogy a Bunkyo Daiko együttes teljes egészében középiskolás lányokból áll.

A Magic Mirror sátorban délután a homoszexuálisok élettársi, házastársi kapcsolatáról rendeznek kerekasztal-beszélgetést, a Civil Színpadon pedig a Mediawave fesztivál animációs és kísérleti filmjeiből látható válogatás.

 Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar koncert hír buli party sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93136670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása