HTML

Friss topikok

New Media szindróma, avagy netfüggő vagyok

2007.08.10. 11:27 bellini

Szédülsz, átlagban mindig fáradt, zavart vagy ? Hajlamos vagy visszahúzódni virtuális kis világodba, hogy megszabadul érzéseidtől vagy éppen a kedvezőtlen külső hatásoktól ? Óráról órára megnézed levelesládád,  paranoiás leszel ha barátnőd offline van ? Eléggé furcsa státusüzenetei vannak ?

Hátpanaszaid vannak és egyre közelebb kell ülnöd a képernyőhöz, hogy láss valamit. Sokszor azon veszed észre magad éjnek közepén, hogy nem ettél semmit és az idő percek alatt eltelt ? Nos ha mindezek fennállnak, akkor nagy az esélye, hogy netfüggő vagy.

Az orvosok mindig megtalálják erre a betegségre a megfelelő gyógyszert, növelve ezzel a gyógyszeripart. A román piacon is már kaphatok olyan gyógyszerek, az Egészségügyi Minisztérium jóváhagyásával, melyek kifejezetten a netfüggőség ellen hatnak. A különböző pirulák ugyan azokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint egy-egy vitamin tabletta. Ezek között szerepel a gonko biloba, a ginseng, tengeri algakivonat stb.

A new media betegség nem jelenik meg az orvosi tankönyvekben és patológiai jelenségeket sem mutat. Ez nem egy hagyományos betegség, hiszen nem a testünket támadja betegség, hanem lelkünket, gondolatainkat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog web internet blabla érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr21136727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása