HTML

Friss topikok

Lefújta az esküvôt Fekete Pákó kedvese

2007.08.10. 09:28 bellini

Elmarad Fekete Pákó jövô szombati eskövôje, mert a menyasszony nem vágyik akkora csinnadrattára, mint amit leendôbeli ura eredetileg elképzelt. Így elnapolják a jeles eseményt.

– Nagyon ciki helyzetbe kerültem, a menyasszonyom megijedt a hatalmas tömegtôl, akiket meghívtam az augusztus 18-i esküvônkre, ezért lemondta az egész lagzit. Most jól beégtem mindenki elôtt, de a drágaságom szava szent számomra. Majd ôsszel házasodunk össze, de akkor néhány újságírót és sztárt hívok csak meg a családtagokon kívül – magyarázta terveit Pákó.

Ágica, a menyasszony megharagudott Pákóra a túlzott felhajtás miatt.
– Akkor bújt ki a szög a zsákból, amikor Pákítóval elmentünk meghívókat vásárolni az esküvônkre, és közölte, hogy ezer darabot vegyünk. Engem elôtte elfelejtett arról megkérdezni, hogy hány embert látunk vendégül, ô pedig meghívott fût-fát. Na, ebbôl nem eszik! Én pici, apró, romantikus esküvôre vágyom, nem pedig egy gigabulira. Majd késôbbi idôpontban, kevesebb meghívott vendég elôtt mondjuk ki az igent, még a baba érkezése elôtt – árulta el az ifjú ara.

Forrás: Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar bulvár pletyka botrány sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7136620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása