HTML

Friss topikok

Jó pénzért árulja a lapoknak esküvôjét Czene Attila

2007.08.10. 09:23 bellini

Ôszinteségével úttörônek számít a magyar sztárvilágban Czene Attila. A volt úszóbajnok ugyanis lapunk kérdésre, hogy mikor állt oltár elé Bánhidi Petrának, kertelés nélkül bevallotta: akkor beszél a lagziról, ha pénzt kap érte. Attila nem szégyelli, hogy szeretné jó pénzért eladni lakodalmukat szerelmével, Bánhidi Petrával.

Hosszú esztendôk óta jegyben jár Magyarország egyik kedvenc szerelmespárja, Czene Attila és Bánhidi Petra. A párt jó ideje úton-útfélen faggatják, hogy mikor házasodnak végre össze, de ezidáig okosan kitértek a konkrét válaszadás alól. Czene Attila lapunknak bevallotta, hogy ennek oka bizony nem más, mint a pénz.
- Hogy elkerüljem az újságok közötti rivalizálást elôre leszerzôdôm egyik lappal vagy tévétársasággal, amely a legjobb ajánlatot teszi az esküvônk exluzív közlési jogaira - nyilatkozta ôszintén és kertelés nélkül Czene Attila a Borsnak.
- Nem szoktam nyilatkozatokért pénzt kérni, de most úgy gondolom, hogy így könnyebben elkerülöm azt a helyzetet, hogy lelkiismereti kérdést csináljak abból, hogy kinek nyilatkozom és kinek nem. Tudom, hogy állandóan csörögne a telefonunk és záporoznának az újságírói kérdések, de egy exkluzív megállapodással azt is elkerülhetem, hogy még a csapból is a meghitt családi eseményünkrôl szóló cikkek folynának.
A határozott vôlegény azt is elárulta, hogy nincs semmi akadálya, hogy a szóban forgó frigyre még idén sor kerüljön, hiszen a kézfogót eredetileg is ez év szeptemberére tervezték.
- Jelenleg épül a családi házunk, ezért nem tudtunk az esküvô szervezésére koncentrálni - folytatta az úszó. - Ám szeretnénk, ha egyik médiummal elônyös megállapodás születne és még 2007-ben feleségül vehetném Petrát.

Forrás: Borsonline

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar bulvár pletyka sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr91136614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása