HTML

Friss topikok

Szatmári vs. Mosquito - I want you

2007.08.09. 15:55 bellini

Könnyen az idei nyár egyik nagy klubkedvencévé válhat annak a nagy találkozásnak az eredménye, ami DJ Szatmári és a Kerozinból megismert Mosquito közös munkájáként látott napvilágot a közelmúltban az "I Want You" című kislemez és videoklip formájában.

A remek zeneszerző, zenész, producer Mosquito (DESPERADO, Kerozin) és a népszerű lemezlovas, dalszerző és szövegíró DJ Szatmári közös munkájának gyümölcse ugyanis a kettejük nevével fémjelzett duó "I Want You" című slágergyanús felvétele, amelyre a DJ-knek szánt hosszú klubverzió mellett a Náksi vs. Brunner-páros is készített egy D.O.N. Tekk remixet.

A közös munka története
A két zenész együttműködésének lehetősége még hónapokkal ezelőtt felmerült. Előtte már sokat beszélgettek különböző rendezvényeken, közös bulikon az együttzenélésrol, de érdemi munkát csak 2007 januárjától végeznek: remixeket készítenek, dalokat írnak. Közös zeneírás közben jött az ötlet, hogy saját maguknak is írhatnának egy dalt.




Elkészült a mű
"Örömzenélésnek indult, de több hónapos munka után igazi, sajátos atmoszférájú klubsláger született meg 'I want you' címmel" - mondja a DJ. Kidolgozottságával, hangszerelésével mércét állít a szerzemény a mai hazai dance szcénában, nem véletlen tehát, hogy igen fontos és jelentős lépésnek tartja a két producer ezt a közös eredményt. Olyannyira, hogy júliusban videoklip is készült a dalhoz, amit remélhetőleg szeretettel fognak játszani a magyar zenecsatornák és zenei műsorok. A maxi CD-t már minden rádiós és DJ pörgetheti, s természetesen ez a dal is a húzódarabok közé kerül majd a "Dancemix Parádé 3." című hamarosan megjelenő mixlemezen!

Hőségriadó a forgatáson
Szatmári és Mosquito alig fejezték be a stúdiómunkákat, máris készülhettek első videoklipjük forgatására. Az extrém időjárás azonban közbeszólt! Óriási vihar és felhőszakadás húzta keresztbe aznapi tervüket. A helyszín egy Debrecen melleti lőtér és paintball-pálya volt, amely sártengerré változott, ezzel a forgatást lehetetlenné téve. Másfél hét idegtépő várakozás után végre eljött az idő, hogy leforgathassa Szatmári és Mosquito "I Want You" című közös daluk klipjét, amelynek rendezői és megvalósító a jól ismert Suta és Astro alkotta testvérpáros voltak. Az időjárás második alkalommal már kegyes volt a csapathoz... ha a 40 fokos hőséget annak lehet nevezni.

Klipsztori
A hat csinos, harci díszbe öltözött lány hősiesen helyt állt az egésznapos kibírhatatlan hőségben. Minden barátnői viszonyt félretéve küzdöttek egymás ellen a klip kedvéért. Egyikük-másikuk még sérüléseket is szerzett. Szatmári és Mosquito árnyékba húzódva várták jelenetüket, amiben - mint két harcedzett parancsnok - taktikai instrukciókat adnak a harcos amazonoknak. Mosquito - hogy át tudja érezni a lányok fájdalmát - még magát is hátbalövette egy paintball fegyverrel, aminek szép véraláfutás lett az eredménye.

Egy egésznapos paintball-kaland, majd 1000 golyó, füstgránátok és 36 liter víz "elfogyasztása" után a vágóasztalra került a DJ/producer-páros klipjének nyersanyaga, s az abból készült végeredményt hamarosan mindenki láthatja a VIVA műsorán, valamint az egyéb zenei műsorokban.

lightmedia

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekes sztárok hírességek énekesek celebek érdekességek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr61136111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása