HTML

Friss topikok

Korházba került Luciano Pavarotti

2007.08.09. 16:23 bellini

Lázzal szállították korházba Luciano Pavarotti operaénekest szülővárosába Modenaba. Jelenleg a 71 éves tenor állapota stabil, és ha továbbra is megfelelő az állapota, akkor orvosai hamarosan hazaengedik.

A Modenai korházban ápolják Luciano Pavarottit, miután szerdán lázzal szállították be. A korház menedzsere, Terri Robson sajtóközleményben azt nyilatkozta, hogy a tenor állapota stabil, ha továbbra is jó állapotban lesz pár nap múlva kiengedik.

A opera nagymestere éppen vakációját töltötte Pesaro-i otthonában, amikor orvosa lázas állapota miatt korházba szállította. Az Il Resto del Carlino helyi újság szerint a tenornak tüdőgyulladása van.

Pavarotti éppen New Yorkot készült elhagyni 2006-ban, hogy tovább folytassa koncert turnéját, amikor orvosai hasnyálmirigy rákkal diagnosztizálták. A tenor összes hátramaradt turnéját lefújták, sőt idén sem lép fel közönség előtt.

A hasnyálmirigy rák, a rák egyik legveszélyesebb fajtája, műtéttel azonban hosszabbítani lehet a beteg életét. Pavarotti felesége múlt hónapban az újságoknak elmondta, férje jól viseli a kemoterápiás kezelést.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka énekes hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr29136134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása