HTML

Friss topikok

FENYŐ MIKLÓS RÁADÁS KONCERTTEL LEPI MEG RAJONGÓIT!

2007.08.09. 17:20 bellini

A 10. jubileumi nyári Fenyő Miklós-koncert már nemcsak a kerek évforduló miatt különleges, hanem amiatt is, hogy idén először olyan hihetetlen érdeklődés övezi az eseményt, hogy az augusztus 25-i koncertre máris elfogytak a jegyek. Fenyő Miklós ennek kapcsán nemrég bejelentette: a koncertet "megismétlik", azaz augusztus 26-án vasárnapra egy újabb koncertidőpontot tűztek ki.

Az idén márciusban 60. születésnapját ünneplő Fenyő Milós a Hungária együttest 1967-ben, azaz éppen 40 éve alapította, illetve a Margitszigeten először 1997-ben, tehát pontosan 10 éve került először megrendezésre a nyári Fenyő-koncert. A többszörös jubileumhoz mérten Mr. Rock and Roll egy igen látványos, nagyszabású nyárvégi koncertet tart, amely talán minden eddigit felülmúl minden tekintetben. Aki volt már az elmúlt évtized során bármikor ilyen koncerten, az tudhatja, hogy az énekes mindig valami meglepetéssel, különleges vendégekkel, hatalmas látvánnyal készül a koncertre. Idén sem lesz másképp: lesz "Hotel Menthol", "Limbó Hintó", "Rock and Roll Party", "Csavard fel a szőnyeget", "Angyalföldi pálmafák" és a többi, mindenki által ismert dal.

Sztárvendégekben sem lesz hiány: az idei koncert meglepetés-közreműködői Baby Gabi, Szandi, Miller Zoltán és Heilig Gábor. Ők mind egy-egy különleges, közös produkcióval készülnek erre az igen ünnepélyes estére.

További információk Fenyő Miklós hivatalos weboldalán: www.fenyomiklos.hu

Jegyek kaphatók a Szabadtér Jegyirodában (Budapest XIII., Hollán E. u. 10. - telefon: 06 1 3404883), az összes ismert jegypénztárban, valamint a helyszínen.

Forrás: Light Media

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb magyar koncert énekes buli sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr87136208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása