HTML

Friss topikok

Molnár Anikó újra levetkőzött

2007.08.08. 18:14 bellini

Molnár Anikó ismét levetkôzött, és merész fotósorozaton domborít néhány gyümölcs társaságában. Az egykori Nagy Ô szerelmének Angelónak köszönheti, hogy újra megszerette testét, és nem szégyelli megmutatni másoknak.

Molnár Anikó másfél év után állt újra kamerák elé, hiszen a szôkeség tavaly márciusi Playboy-sorozata óta nem dobta le magáról a ruháit. Ám az egykori villalakó új szerelme, Angelo oldalán ismét visszanyerte önbizalmát, és büszkén állt modell a Club54 augusztusi címlapjához. A fotózásra a portugál származású kedvese is elkísérte, és figyelte minden mozdulatát.

– Rendszeres diétával és mozgással tartom karban az alakom, sôt újabban bokszolni is járunk Angelóval – kezdte Molnár Anikó. - Magam fôzök minden nap, a párommal négy hónapja együtt élünk, ô pedig imádja a gyomrát. Egyébként neki köszönhetem, hogy nem vagyok szégyellôs, és megtanultam szeretni a testem, egyszóval igazi nônek érzem magam a kedvesem mellett.
Anikó elmesélte, hogy Angelóban megtalálta a nagy Ô-t: tökéletes harmóniába élnek, szinte mindenhova együtt mennek. A fiú kizárólag miatta költözött az országba, és már szorgalmasan tanulja a magyar nyelvet.

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka botrány sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6135411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása