HTML

Friss topikok

Már Matt Damon Hollywood legjobban kereső színésze

2007.08.07. 17:13 bellini

Matt Damon lett Hollywood legjobban kereső színésze, ezzel pedig kielőzte Tom Cruise és Tom Hanks színészeket, derült ki a Forbes által közzétett információk szerint.

Minden megkeresett egy dollárjáért Matt Damon újabb 29-et termel a filmgyártoknak. A Forbes magazin szerint már ő a legjobban kereső sztár Hollywoodban.

A lista második helyezettjén Brad Pitt áll, aki 24 dollárt keres minden egy dollárja után. A harmadik helyen meglepően, de Vince Vaughn és a Karib Kalózok hőse, Johnny Depp áll.

Tom Hanks, Tom Cruise és Will Smith 10-12 dollárt keres a filmgyártoknak, minden egyes dollárjuk után, míg a lista végén az Oscar díjas Russel Crowe szerepel, aki csupán 5 dollárt hoz a kasszába.

„A legnagyobb Hollywoodi sztárok nem feltétlenül e legjobban keresők is” – nyilatkozta Michael Ozanian a Forbes szerkesztője. A magazin szerint az akciófilmek sokkal nagyobb sikerrel futnak külföldön, mint a komédiák.

Szólj hozzá!

Címkék: média film bulvár pletyka színész hír sztárok business celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr56134602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása