HTML

Friss topikok

Csillagot kapott Michelle Pfeiffer a Hírességek Sétányán

2007.08.07. 07:44 bellini

Hétfőn Michelle Pfeiffer neve is felkerült a Hollywoodi Hírességek Sétányára, miután a színésznő megköszönte édesanyjának, hogy inspirálta és mindvégig mellette volt az évek során.

Michelle Pfeiffer, aki az Azok a csodálatos Baker fiúk és a Sebhelyesarcú filmek által vált ismerté, a 2345-ik csillagot kapta a Hollywood Boulevardon.

A 49 éves szépség újságírói karrierjét dobta fel azért, hogy színésznő lehessen. Sikerességének egyik kulcsa édesanyja volt, vallotta maga a színésznő.


„Annyi ember van aki színészi karriert szeretne elérni, elsőként édesanyámnak szeretném mindezt megköszönni, aki most nem lehet itt.” – nyilatkozta a színésznő, aki öt év után idén új szerepben tér vissza.

Pfeiffer együtt játszik Robert De Niroval a Stardust című filmben, valamint a nemrég bemutatott Hajlakk (Hairspay) musicalben John Travolta oldalán.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média film esemény színész hír sztárok hírességek celebek hollywood

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57134143

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: حجز فنادق جدة 2018.03.07. 09:21:44

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása