HTML

Friss topikok

10. Jubileumi Fenyő Miklós koncert

2007.08.03. 11:14 bellini

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
augusztus  25. (szombat),  20:00

augusztus 26. (vasárnap), 20.00

 

 

Fenyő Miklós a mai magyar könnyűzenének egyik legkiemelkedőbb alakja. Nevét mindenki korosztálytól függetlenül ismeri, az általa írt számok az ország legismertebb slágereivé nőtték ki magukat. Az egykori Hungária együttes megalapítója és frontembere a mai napig az egyik legfelkapottabb művész az igényes könnyűzene világában. Koncertjei rendre megtöltenek minden helyszínt, sőt, két immáron hagyományosnak mondható nyárvégi és decemberi koncertjére általában már elővételben elfogynak a jegyek.

 

Az idei, 2007-es év Fenyő Miklós életében több kerek évfordulót is tartogat. Idén márciusban ünnepelte 60. születésnapját, a József Attila Színházban a születésnapi party napján nyílt meg életműkiállítása. A Hungária együttest 1967-ben alapította, tehát éppen 40 esztendeje, illetve a Margitszigeten elõször 1997-ben, tehát pontosan 10 évvel ezelőtt került először megrendezésre a nyári Fenyő-koncert.

A hármas jubileumhoz mérten egy igen látványos, nagyszabású show-ra kerül sor augusztus 25-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Mr. Rock and Roll mint mindig, ezúttal is számtalan meglepetéssel, sztárvendégekkel, s nem mindennapi látvánnyal készül erre a koncertre. A fergeteges hangulat garantált, a teljes közönség minden bizonnyal egy emberként táncol és énekel minden dalt, így idén is hallható lesz a Limbó Hintó, a Rock and Roll Party, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, és az összes többi híressé vált Hungária- és Fenyő Miklós-sláger.

 

A koncerten Miklóst a Fenyő Gyöngye zenekar kíséri, amely fiatal profi muzsikusokból áll, és természetesen a teljes Fenyő-életművet bármikor képesek előadni. A színpadi show-t a Jampi Angyalok tánccsoport színesíti, akik szintén állandó partnerei Fenyőnek, s természetesen nem maradhat el a Csacska Macska vokál, akik a tökéletesebb hangzást hivatottak szolgálni.


Sztárvendégek: Baby Gabi, Szandi, Miller Zoltán, Heilig Gábor

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média zene esemény magyar koncert énekes hír sztárok énekesek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr12131348

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.studioaparo.it/?option=Com_k2 2019.03.31. 14:47:06

A blog írója és a blog célja - Élet sója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása