HTML

Friss topikok

Gyôzike csúnyán beégett hétvégi koncertjén

2007.07.30. 10:35 bellini

Bár eredetileg Gáspár Gyôzi neve nem szerepelt a Roma Road Show fellépôinek listáján, szombaton mégis ott volt a Petôfi Csarnokban. Azt nem tudni, mivel gyôzte meg a szervezôket arról, hogy neki is ott a helye L.L.Junior, Caramel és Bangó Margit mellett.

Az elsô két vidéki elôadás után szombaton a fôvárosba érkezett a Roma Road Show, amely a romák kultúráját és hagyományait kívánja bemutatni ismert mûvészek közremûködésével. Ide kéreckedett be Gyôzike, aki elsô vendégként lépett színpadra, hogy fergeteges showjával szórakoztassa a nagyérdemût. Bár a rapper igencsak kitett magáért, sajnálatos módon csak nagyon kevesen voltak erre kíváncsiak, a rendezvény nyitányán csupán mintegy ötven ember lézengett a Petôfi Csarnokban. Ennek ellenére Gyôzi remekül érezte magát, hiszen családja is elkísérte a fellépésre.

A harmincharmadik születésnapját ünneplô Bea asszony tapssal jutalmazta urát, pedig a showman idén semmiféle ajándékkal nem kedveskedett neki.
- Majd kap egy rózsát, aztán csókolom. Nem ez a lényeg - magyarázta Gyôzike.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene esemény celeb bulvár pletyka koncert botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89128085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása