HTML

Friss topikok

Eddie Murphy eljegyezte Tracey Edmondst

2007.07.30. 11:28 bellini

Rossz híreket kapott a minap Scary Spice, Melanie Brown. Pár nappal rá, hogy bejelentette ő és Eddie Murphy egybekelnek, a színész eljegyezte jelenlegi kedvesét, Tracey Edmondst.

Eljegyezte jelenlegi kedvesét Eddie Murphy, adja hírül a People magazin. A neves eseményre Edmonds új filmjének bemutatóján, a Who’s Your Caddy? került sor.

„Mindketten nagyon szerelmesek és boldogok, hogy együtt élhetik le életüket.” – nyilatkozták a jóbarátok. Murphy és Edmonds tavaly óta van együtt, miután a színész szakított Mel B-vel, a Spice Girls egy csapattagjával.

Eddie Murphy azután szakított Mel B.-vel miután az teherbe esett tőle, de a színész tagadta, hogy ő lenne a kicsi apja. A színészt azonban apasági tesztre kötelezték, ahol végül is kiderült, mégis ő a kicsi Angel Iris édesapja. A botrány nem befolyásolta Eddie és Tracey kapcsolatát.

Szólj hozzá!

Címkék: média bulvár pletyka színész hír botrány sztárok hírességek celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr87128119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása