HTML

Friss topikok

Antal Imrének fél éve sincs hátra

2007.07.30. 10:20 bellini

Szentendre - Megdöbbentő, drámai diagnózist közölt Antal Imrével (71) a kezelőorvosa a SOTE onkológiai osztályán. A beteg humorista talán most először került olyan helyzetbe, hogy még viccet se süssön el. Egy szót sem tudott kiejteni, a kórházban ugyanis közölték vele: három-hat hónapja van hátra. Imruska összetört a hír hallatán.

Holnap tölti be Antal Imre a 72. életévét, s tisztában van vele: ez lesz az utolsó születésnapja. Az ország nagy nevettetője hosszú hónapok után barátja könyörgésére újra elment orvosához, aki daganatos betegsége miatt kezeli.

Pedig előtte sokáig hanyagolta a kezeléseket, mert egyszerűen úgy érezte, hogy felesleges szenvednie, ha úgysem segíthetnek rajta.

- Haldoklom. A rákos sejteket már nem lehet kiirtani, csak a burjánzásukat lehet lassítani - szólt akkor a humorista drámai vallomása.

Imre barátja, Jenei József (62) próbálja azóta is széppé tenni a legendás tévés életét. Szentendrei otthonukban nyugalmat teremt neki, nagyokat sétálnak a kutyákkal, és gyakran fogadnak barátokat. Az RTL Klubon újra indult Szeszélyes is sokat segített a nagybeteg művészen, aki szerint a munka az ő gyógyterápiája.

Pár hete azonban Imruska újra fogyni kezdett, nagy fájdalmai voltak. Józsi akkor úgy döntött, elviszi barátját az orvosához, hiába tiltakozik ellene a beteg. Nagy nehezen sikerült is elcipelnie, de ma már mindketten azt mondják: bárcsak ne tették volna.

A vizsgálatok után az orvosi konzílium megállapította: annyira elterjedtek a rákos sejtek, hogy Imrének hónapjai vannak hátra.

- Elakadt a szavam a diagnózist hallva - sóhajt nagyot Imre. - Tudtam, hogy a betegségem nagyon komoly, és előrehaladott állapotban van. De azzal szembesülni, hogy ez lesz az utolsó születésnapom, nagyon összetört...

Mindenképpen szeretném az értem aggódóknak elmondani, hogy ne sajnáljanak! Anynyi szeretetet kaptam a közönségtől, olyan szép emlékeim vannak, hogy néha már szégyellem magam, mert másnak negyedennyi boldogság sem jut! Most már igyekszem minden percet úgy megélni, hogy lehet, az az utolsó!

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb magyar bulvár hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92128069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása