HTML

Friss topikok

Ma kezdődik a Művészetek Völgye Fesztivál

2007.07.27. 10:33 bellini

Ma kezdődik a Művészetek Völgye Fesztivál, a több mint egy hétig tartó eseményt Kapolcson, Taliándörögdön, Vigántpetenden, Monostorapátiban, Pulán, Öcsön és új helyszínként Nagyvázsonyban rendezik meg. Az augusztus 5-ig tartó, 19. alkalommal meghirdetett rendezvény tíz napja alatt a szervezők mintegy 240 ezer látogatóra számítanak. A Művészetek Völgye Fesztiválon sokszínű program várja az érdeklődőket. Az eredeti tervek szerint a Művészetek Völgye fesztiválon 6+1 település 74 helyszínén, 13 műfajban mintegy 3200 fellépővel számoltak. Pénzügyi nehézségek miatt azonban - a rendezvény honlapján nyilvánosságra hozott információ szerint - 14 produkció marad el.
 
Naszály György sajtófőnök korábbi közlése szerint biztosan elmarad a Márta István vezette Új Színház valamennyi fellépése, nem megy a völgybe a Merlin Színház, a tatabányai Jászai Mari Színház, a Frenák Pál Társulat, nem érkeznek meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem növendékei sem, elmaradnak továbbá a Trakta író-olvasó találkozó rendezvényei, a Balázs Elemér Group fellépése és még számos más előadás.

(MTI)

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar fesztivál hír sztárok énekesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95126247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása