HTML

Friss topikok

Szatmári vs. Mosquito - I want you c. dalának klipforgatása

2007.07.26. 22:57 bellini

Alig fejezték be a stúdiómunkákat, máris készülhetett a dj-producer páros első videoklipjük forgatására, de az extrém időjárás közbeszólt! Óriási vihar és felhőszakadás húzta keresztbe aznapi tervüket. A helyszín egy Debrecen melleti lőtér és paintball pálya volt. Sártengerré változott minden, a forgatást lehetetlenné téve.

Másfél hét idegtépő várakozás után végre eljött az idő, hogy leforgathassa Szatmári és Mosquito – I Want You című közös daluk klipjét. Az időjárás mostmár „kegyes” volt hozzájuk, ha lehet a 40 fokos hőséget annak nevezni…




A 6 csinos, gyönyörű harci díszbe öltözött lány hősiesen helytállt az egész napos kibírhatatlan hőségben. Minden barátnői viszonyt félretéve küzdöttek egymás ellen. Egyikük másikuk még sérüléseket is szerzett. Szatmári és Mosquito árnyékba húzódva várták jelenetüket, amiben - mint két harcedzett parancsnok - taktikai instrukciókat adnak a harcos amazonoknak. Mosquito hogy át tudja érezni a lányok fájdalmát, még magát is hátba lövette egy paintball fegyverrel, aminek szép véraláfutás lett a helyén.




Egy egész napos paintball kaland, majd 1000 golyó, füstgránátok és 36 liter víz „elfogyasztása” után a vágóasztalra került a Dj Producer páros klipje, amit hamarosan mindenki láthat a hazai zenei csatornákon.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene video esemény magyar bulvár sztárok videoklip celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57126065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása