HTML

Friss topikok

AHOL A DISCO ÉS A HOUSE TALÁLKOZIK

2007.07.24. 14:07 bellini

A Disco Boys-nak végre sikerült az, ami eddig az ismert popcsapatoknak még nem: egyszerre három kislemezükkel bombázzák a slágerlistákat. A "For You", a "Here on My Own" és a "What You Want" mind előkelő helyet foglalnak el, ráadásul mixalbumuk,a "The Disco Boys - Volume 7" már hat hete a top 10-ben tanyázik!

1995-ben a Disco Boys (D) volt az első olyan DJ-páros Németországban, akik keverték az eredeti diszkót a kortárs house muzsikával. Raphael és Gordon nem bújik el közönsége elől, és nemcsak zenéjükkel, hanem érdekes öltözékükkel, merész hajviseletükkel és napszemüvegükkel is szórakoztatják közönségüket. Nem arctalan DJ-nek tartják magukat, hanem inkább szórakoztatóknak, akik lázba kívánják hozni közönségüket. Akárhol is játszanak, a klubok zsúfolásig megtelnek vérbeli partizókkal.

Tehát igazi show műsorra számíthatsz, ha eljössz hozzánk július 28-án a Disco Boys Palace-beli fellépésére. Ha csak a tavalyi show-t vesszük alapul, a fergeteges party idén is garantált!

Szólj hozzá!

Címkék: zene buli party

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89124339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása