HTML

Friss topikok

TRANZIDENT FEAT. CYK B - FEEL ALRIGHT

2007.07.23. 17:04 bellini

Tranzident legújabb, "Feel Alright" című szerzeményét Cyk B énekli, akit korábban a Space Monkeez frontembereként ismerhettünk meg. A dalból készült klipet május 19-én kezdte el sugározni a VIVA TV. A "Feel Alright" CD és digitális kislemez formájában is napvilágot lát több remix változattal, melyeket Tranzident, Cosmoproletar (azaz Cyk B), Peter Dubs, az Insomnia_snd és Bruckmann gondoltak újra.

A kislemezt itthon és külföldön Tranzident kiadója, a Sonar Eclipse Recordings jelenteti meg, július végétől világszerte kapható lesz közel 200 (!) nemzetközi digitális zeneáruházban, többek között ezekben az on-line shopokban: iTunes (US, CA, EU, JP, AU), Beatport (US), Amazon (US), Dance Tunes (NL), DJTunes (DE), FineTunes (DE), Napster (US), Musiwave (FR), Trackitdown.net (UK), Juno (UK), Xpressbeats (UK), DJdownload (UK), 3 Beat Digital (UK), MusicNet (US), Vodafone (DE), T-Mobile (DE), Jamba, Jamster stb.

A dal komoly eséllyel pályázhat a nyár és az ősz slágere címére is, hiszen nemcsak a klubok, de a rádiók, valamint a dallamos clubhouse muzsika kedvelőinek is ígéretes kedvencévé válhat.

Szólj hozzá!

Címkék: zene bulvár buli party énekesek együttesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr18123728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása