HTML

Friss topikok

Reni: Pénzért hazudtam Gyôzitől kisbabát

2007.07.23. 10:43 bellini

Nem feküdt le Gyôzikével, sôt még csak nem is ismeri személyesen Bobák Renáta, aki a napokban azt állította, hogy a showman szeretôje, és terhes az énekestôl. Reni azóta megbánta, hogy nem mondott igazat, és nyilvánosan bocsánatot kért a tarjáni családapától, aki úgy érzi lejáratták.

   
Gyôzike megcsalta Bea asszonyt, lefeküdt egy fiatal gyöngyösi lánnyal – harsogta címlapján az egyik napilap. Az újság szerint Bobák Renáta teherbe is esett a tarjáni showmantôl. Gyôzi cáfolt és tiltakozott, de a stigmát nehezen mosta volna le magáról. A lány azonban a hétvégén bevallotta: a szenzációs történet az elsô szótól az utolsóig hazugság volt. Renáta a storyonline Csak ôszintén címû mûsorában Lakatos Leventének, majd a Borsnak is elmondta, mi vitte rá, hogy befeketítse a rappert.

– Még soha nem találkoztam Gyôzikével, csak a tévébôl ismerem – kezdte az interjúban Renáta. – Kellett a pénz, és a barátaim cukkolására felhívtam az egyik bulvárlapot. Húszezer forintot fizettek ezért a meséért, ami kezdetben csak viccnek indult. De arról nem volt szó, hogy azt írják majd: terhes lettem Gyôzitôl.
A huszonkét éves lány elárulta: nem azért hazudott, mert nem szereti Gyôzôt, csak reflektorfénybe akart kerülni, és a pénz is jól jött.
- Azóta mindenki furcsán néz rám, és már Gyôzike is felhívott telefonon, találkozunk, és megbeszéljük a dolgokat, de azt mondta, nem haragszik rám, ha ezentúl csak az igazat mondom mindenkinek. Egyébként nekem nagyon bejön, mint férfi, és ha lehengerel a stílusával, akár még megtörténhet is közöttünk valami... Eddig mindig nôs pasijaim voltak, nem érdekelne mit gondolnak az emberek, a mostani párom például hatvanhat éves és már öt éve boldogok vagyunk – mondta Renáta, aki szerint fogunk még róla hallani: indul az RTL Klub Pókerarc címû mûsorában, mint az ország legjobban hazudó embere.
Gyôzike úgy érzi: összeesküdtek ellene.
– Nagyon mélyen érintett a dolog. Az bánt a legjobban, hogy húszezer forintért képesek voltak lejáratni a családomat és engem is – mondta elkeseredetten a Gáspár család feje.

borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb bulvár pletyka botrány sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81123400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása