HTML

Friss topikok

PRINCE: PLANET EARTH

2007.07.23. 11:07 bellini

"Planet Earth" címmel július 23-án lát napvilágot Prince vadonatúj albuma. A többszörös platinalemez-eladásokkal büszkélkedő Grammy-díjas világsztár új zenei anyaga 10 friss szerzeményt tartalmaz, amelyek közül elsőként a "Guitar" című slágert ismerheti meg a nagyközönség.

A mostanában stílusosan gitárral ábrázolt Prince ezzel a dallal is nyomatékosítja zenéhez való kötődését. Zenekarában több olyan művész is játszik, akiknek a karrierjét folyamatosan egyengeti, segíti az énekes, ezúttal például azzal, hogy közös produkcióra hívta őket "Planet Earth" című lemezére. Wendy & Lisa mellett ilyen előadó Sheila E, utóbbival épp az ABC tévécsatorna júniusi ALMA Awards díjátadó ünnepségén lépett egy színpadra.

Prince új lemezének megjelenése alkalmából augusztus 1-jén világ körüli turnéra indul, amelynek első helyszíne a londoni O2 Arena lesz. A koncertkörutat felvezető 15 londoni időpontra percek alatt minden jegy elkelt, így a közelmúltban 6 további koncertdátummal bővül Prince aktuális turnénaptára. Ezeket követik majd a világ számos más pontján megrendezendő további koncertek...


"A 'Planet Earth' című fantasztikus új album egy zenei mérföldkő Prince életében" - mondja Rob Stringer, a SONY BMG UK vezérigazgatója. A lemezkiadó első embere örömét fejezi ki, hogy egy olyan nagy formátumú művésszel működhet együtt, mint Prince, ráadásul az énekes karrierjének ebben az elképesztően izgalmas időszakában. A zenei aktivitások mellett ugyanis szintén most aktuális Prince 3121 nevű új parfümmárkájának elindulása.

Prince, az örök visszatérő tehát 2007 nyarán is egy olyan sokszínű alkotással ajándékozta meg rajongóit és minden zenekedvelőt, amely újfent bizonyítja, hogy immár évtizedek óta kiemelt helye van a világ zenei életében. "Planet Earth" című új albumának első kislemeze, a pop és a rock határán húzódó "Guitar" minderre talán a legjobb példa.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb koncert énekes hír sztár megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95123422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása