HTML

Friss topikok

MEGJELENT A NAGY LATIN TÁNC LEMEZ

2007.07.23. 15:59 bellini

A tánc fénykorát éli világszerte, de az összes táncstílus közül a latin táncok a legkedveltebbek. Magyarországon sorra nyílnak a salsa- és tangóklubok, lelkes nők és férfiak iratkoznak be tánctanfolyamokra és válnak önként a tánc szenvedélyes rabjaivá. A most megjelent tüzes latin válogatás táncra csábít minden kezdő és haladó táncolni tudó vagy csak táncolni vágyó embert!

Ricky Martin, Natalia Oreiro, Gloria Estefan, Sergio Mendes, Chelo és még sok más sztár gondoskodik arról, hogy egész este táncolhassunk kedvünkre. Olyan örök slágerek alapozzák meg a lemezt hallgatók hangulatát, mint a "Taj Mahal", a "Magalenha", a "Besame Mucho" vagy épp a "Suavamente". Az album megjelenésének hetében (2007/27. hét) a MAHASZ válogatásalbum lista 10. helyén nyitott, s ez még csak a kezdet...

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekes énekesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10123662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása