HTML

Friss topikok

A RIPPEL BROTHERS FERGETEGES

2007.07.23. 10:50 bellini

Július 26-án, csütörtökön a siófoki Coke Club bemutatja a Rippel Brothers Show-t, amely a Balance, azaz Egyensúly nevet viseli. Ez az egyedi hangulatú, gigantikus show, a Rippel-fivérek ámulatba ejtő saját produkciója itthon még nem volt látható a nagyközönség számára.

Aki tehát ellátogat a Balaton partjára, egy magyarországi Ősbemutatónak lehet a részese. A show, amely külföldön már hatalmas sikereket aratott, minden bizonnyal meghódítja majd a hazai nézők szívét is. A Balance célja, hogy megmutassa az embereknek azt, hogy mit ért a Rippel Brothers a mozgás, az akrobatika és a tánc művészete alatt.

A Balance című előadás egy olyan szubjektív, sajátos világ megjelenítése, amely szól az érzelmekről, az emberek között felszülő ellentétes alapértékekről (jó-rossz, harc-béke, élet-halál tisztelete), azoknak különböző mozgásformákkal történő megmutatásáról. Az a műfaj, amit ez a produkció képvisel, dramaturgiailag egyszerű, így mindenki számára befogadható (0-99 éves korig), mégis ámulatba ejtő. Olyan dimenzióba kalauzolja el a nézőket, ahol az összefogás, a tisztelet, az érzelmek és az egymás elfogadása az egyensúlyi helyzet létrehozása válik alapvető céllá.

Ezért a főszerepben, itt nem mások állnak, mint a valóság színterén is hasonló harmóniában élő világszerte ismert és elismert Rippel-testvérek. Rippel Ferenc rendezésében ötvöződik a cirkusz és a tánc világa. A mozgáskavalkád adta lehetőségeken és a 8 tagú tánckaron kívül látványelemeket, kézi szereket, technikai eszközöket és egyedi tervezésű jelmezeket hasznalnak a Rippel-fiúk ebben a produkcióban, hogy minél káprázatosabb, egyedibb, eddig még sohasem látott szórakoztató előadás születhessen meg.

A Balance című produkció időpontja:
2007.07.26. csütörtök 21 óra

Helyszín: Coke Club, Siófok - Szabadstrand

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar bulvár hír buli sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr48123403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása