HTML

Friss topikok

Nem okozott csalódást a Rolling Stones

2007.07.21. 12:57 bellini

A várakozásoknak megfelelően óriási sikert aratott a Rolling Stones kitűnő koncertjével péntek este a Puskás Ferenc Stadionban. A legendás együttes két órát játszott, produkcióját hatalmas ovációval fogadta a körülbelül ötvenezer fős közönség.A kapukat a nagy hőség miatt később nyitották, s kicsit csúszott az előzenekar fellépése. A brit The Charlatans igazi kemény rockkal mutatkozott be a lassan érkező közönségnek. Az előzetes ígéreteknek megfelelően a stadion több pontján osztottak vizet, s időnként locsolták a küzdőtéren tartózkodókat. A levegő lehűlt kissé a koncert közben. Az előzenekar programja után a meghirdetettnél később, körülbelül negyed tízkor lépett a színpadra a Rolling Stones.
 
A színpad látványa, a zene hangminősége minden igényt kielégített. A Bigger Bang című turnénak is nevet adó legutóbbi lemez dalaiból több is elhangzott, de természetesen sorra kerültek a legnagyobb slágerek is. A Rolling Stones rendkívül profi produkciót mutatott be. Mick Jagger fáradhatatlanul, óriási léptekkel, rótta a színpadot, leggyakrabban futva közlekedett, nem látszott rajta, hogy néhány nap múlva ünnepli 64. születésnapját.

A többiek is meghazudtolták korukat, Keith Richards gitáros-énekes két dalt énekelt szólóban, Charlie Watts pedig azzal lepte meg a közönséget, hogy szokásától eltérően többször is elmosolyodott. Ron Wood, a másik gitáros is hozta a formáját, akárcsak a több mint egy évtizede a zenekarral játszó Darryl Jones basszusgitáros. Az egyedüli kifogás az lehet, hogy mindössze egy ráadásszám hangzott el.

Mick Jagger fáradhatatlansága mellett több magyar nyelvű mondatával vette le a közönséget a lábáról. A nézőtéren nagyon sok volt a fiatal. A koncert alatt és után semmiféle rendbontást nem tapasztaltak az MTI munkatársai.

(MTI)

Szólj hozzá!

Címkék: esemény koncert hír buli party sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2122427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása