HTML

Friss topikok

Levetkőznek a Barátok közt férfi szereplői

2007.07.20. 16:48 bellini

Örülhetnek a Barátok közt lányrajongói. Réti Barnabás után ugyanis Hári Richárd is megmutatja felsőtestét egy újságban. Sőt a fiúk azt mondják: akár többet is vállalnának egy hasonló fotózáson.
A Barátok közt Szeibert Erikje és Kertész Botondja az életben nincs annyira rosszban, mint a sorozatban. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos rendezvényen együtt jelennek meg. A két barát a sorozatban hamarosan egymásnak esik.
- Igen, ez valóban így lesz, egy bokszmeccs keretén belül hamarosan összeverekszünk - árulta el az Eriket alakító Réti Barnabás.
-Volt három másodperc, amikor töretlenül sikerült farkasszemet néznünk, de aztán volt egy törés, és amikor azt mondták, hogy vége a felvételnek, szakadtunk a röhögéstől - mesélte Hári Richárd.
A fiúk sorozaton kívül jó barátok, együtt járnak bulizni és edzeni is. Sőt hasonlóan gondolkodnak néhány dologról. A címlapfotózásokról legalábbis mindenképp. Mint emlékezetes, Barnabás nemrég ledobta a pólóját egy magazin felkérésére, és mint megtudtuk, hamarosan Richárd is megmutatja felsőtestét.
- Valóban, rólam is készültek már fotók, amelyek hamarosan megjelennek - árulta el Richárd.
- Ez nem egy olyan nagy dolog, hiszen csak a pólómat vettem le, csak egy kicsit fel lett fújva - tette hozzá Barnabás, majd arra a kérdésre, hogy többet is megmutatnának-e egy fotózáson, mindketten ugyanazt válaszolták: - Van az a pénz, és az a nívó, amelyre igent mondanánk.

Napi Ász

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka hír botrány sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92121979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása