HTML

Friss topikok

Legyen buli ezen a nyáron

2007.07.20. 17:41 bellini

A nyári hónapokban, alapvető, hogy elkerült a kánikulát, ha azt akarod, hogy a vakációd kellemes és emlékezetes legyen. Íme pár hasznos javaslat a szabadidőd kitöltésére.

Bulizz, egy igazi koncerten
Ha lekéstél a Rolling Stones bukaresti koncertjét, de a budapestire sem tudsz elmenni, van még meglepetés. Július 25-én, szerdán Ákos lép fel a Félsziget fesztiválon, de szombaton a Kosheen zenéjére is bulizhatsz egy kiadósat. Az igazán nagydobás mindenki számára valószínűleg az LGT koncert lesz.

Válasz egy igazán menő fesztivált
Ha emlékezetes nyárra vársz semmiképpen nem hagyhatod ki a jövő szerdán kezdődő Félsziget fesztivált. Vásárold meg időben a jegyed és ne hagy otthon a fényképezőgéped sem. Ha nagyobb eseményre, nyüzsgésre vágysz, a Sziget való neked.

Otthoni aromaterápia
Utazásaid során ne felejts el begyűjteni mentát, kakukkfűt és más hasonló aromás növényeket. Szárítás után csomagold be az egészet egy zsákocskába és tedd bele a fürdőzővízbe: érezni fogod a növények nyugtató hatását.

Látogass el egy különleges vidékre
Nem kell messze menned, ha szép, elhagyatott tájakra vágysz. Erdély szívében épp megfelelő a Hargita. Ha azonban kalandosabb élményekre vágysz, a Duna Delta a legmegfelelőbb, ahol megannyi halreceptet kipróbálhatsz.

Védd magad a nyári melegtől
Egy könnyed kis kalap, világos és szellős ruha, ami engedi a bőröd szellőzését és a minimális 2 liter víz kellemesebbé tehetik a nyári kánikula kínzásait.

Töltsd szabadidődet a családoddal
Emlékszer mikor voltál utoljára családoddal a szabadban ? Ugye, hogy rég volt ? Néhány nap a családdal pont jó lesz arra, hogy elfeledkezz a mindennapi gondoktól. Használjátok ki a szabadságot, menjetek el kirándulni, relaxáljatok és idézzétek fel a régi szép időket.




Olvass el egy jó könyve
Soha ne távozz el egy könyvkiállításról, anélkül, hogy beszereznél egy jó kis könyvet. Egy megfelelően jó könyv, egy hideg koktél és nyugtató zene, tökéletes partner lehet egy kellemes nyári délutánon, melyet csak saját magaddal oszthatsz meg.

Öltözz vidám színekbe
A nyár a legjobb évszak ha valami újat szeretnél vinni az életedbe. Színez ki napjaidat vidám és élénk színű ruhákkal. Mindenképpen jól fogod érezni magad és a körülötted lévők is felvidulhatnak.

Töltsd fel a lerobbant „elemeket”
Relaxáció, ez az idei nyár kulcsszava: próbáld ki a testfestést, rendezz maszkabált otthonodban, vagy látogasd meg régen látott barátaidat.

Bulizz egy jót a tengerparton barátaiddal
Ne mulaszd el kipróbálni azokat a sportokat, melyeket csak nyáron élvezhetsz: az úszás, a kézilabdázás, vagy a tengerparti kocogás mindenképpen maximális felfrissülést kínál, formában érezheted magad. Vidd magaddal barátaid, jót bulizhattok együtt.

Forrás: KAKUKK

Szólj hozzá!

Címkék: esemény buli party életmód fesztívál érdekességek rendezvények

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97122027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása