HTML

Friss topikok

JÖN A 10. JUBILEUMI FENYŐ MIKLÓS KONCERT!

2007.07.20. 19:04 bellini

2007. augusztus 25. - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Az idei év Fenyő Miklós életében rendkívül sok kerek évfordulót tartogat. Idén márciusban ünnepelte - bármilyen hihetetlen is - 60. születésnapját, a Hungária együttest 1967-ben, azaz éppen 40 éve alapította, illetve a Margitszigeten először 1997-ben, tehát pontosan 10 éve került először megrendezésre a nyári Fenyő-koncert.

A jubileumhoz mérten Fenyő Miklós egy igen látványos, nagyszabású nyárvégi koncertet tart, amely talán minden eddigit felülmúl minden tekintetben. Aki volt már az elmúlt évtized során bármikor, az tudhatja, hogy Mr. Rock and Roll mindig valami meglepetéssel, sztárvendégekkel, hatalmas látvánnyal készül a koncertre, amire a jegyek már hetekkel a meghirdetett időpont előtt elfogynak. Reméljük, idén sem lesz másképp: aki az elmúlt évtizedben volt a nyári Fenyő-bulin, annak most itt a helye, hiszen rengeteg élményt elevenítünk majd fel, és természetesen nem hiányozhatnak a slágerek sem!

Lesz "Hotel Menthol", "Limbó Hintó", "Rock and Roll Party", "Csavard fel a szőnyeget", "Angyalföldi pálmafák" és a többi, mindenki által ismert dal.

Az idei koncert sztárvendégei Baby Gabi, Szandi, Miller Zoltán és Heilig Gábor. Ők mind egy-egy különleges, közös produkcióval készülnek erre az igen ünnepélyes estére.

További információk Fenyő Miklós hivatalos weboldalán: www.fenyomiklos.hu

Jegyek kaphatók a Szabadtér Jegyirodában (Budapest XIII., Hollán E. u. 10. - telefon: 06 1 3404883), az összes ismert jegypénztárban, valamint a helyszínen.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény celeb bulvár pletyka koncert énekes hír sztár énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr35122075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása