HTML

Friss topikok

Tömegverekedés tört ki Britney Spears miatt

2007.07.19. 12:04 bellini

Britney Spearst lekurvázták egy éjszakai bár elôtt. Az énekesnôt megvédték rajongói, nekiestek a káromkodó ellenlábasoknak.

Britney Spears rémülten tapasztalta, hogy amikor távozott a hollywoodi Les Deux éjszakai bárból, a körülötte összegyûlt tömegben verekedés tört ki.
- Te undorító kurva! – ordította egyenesen Britney arcába egy lány.

Ez robbantotta ki a bunyót, mert Spears rajongói azonnal a nyakába ugrottak, és tépni kezdték a haját. A felhergelt lányokat a jelenlévô fiúk próbálták szétválasztani, de nem sok sikerrel jártak. Britney nagyon megijedt a tömegverekedés láttán, ezért bevágódott autójába, és fancsali ábrázattal elszáguldott. A hajtépés még legalább negyed órán keresztül zajlott, mire a szórakozóhely biztonsági ôrei le tudták állítani a durvuló libákat.
- Egymást tépték, ütötték-verték, rúgták –harapták a lányok. Elôször viccesnek tûnt, de aztán ijesztôen durva lett a verekedés – mesélte egy szemtanú srác.
A harcokban két lánynak eleredt az orra vére, hárman végtag, és ujjtöréseket szenvedtek, de több csomó hajat is találtak a földön a takarítók.

borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka botrány sztárok britney celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr68121028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása