HTML

Friss topikok

Eros Ramazzottival énekelne együtt Ricky Martin

2007.07.19. 13:58 bellini

Ricky Martin egy hagyományosabb albumot szeretne kiadni, a közeljövőben, melyek a népi dallamokat tükröznék, adja hírül egy olasz újság.

Ezek mellett az énekes duettet szeretne Juan Luis Guerraval és Eros Ramazzottival.

Az énekes terve azonban nem valósul meg egyhamar, mert miután befejezi Blanco y nero koncertturnéját, vakációra megy.

„Az alapítványom dolgaival fogok foglalkozni, valamint olyan országokat fogok meglátogatni, ahol az Unesco és az Unicef az utcagyerekeknek épít házakat.” – nyilatkozta az énekes vakációjáról.

Az elkövetkezendő hat hónapban a Livin’ La Vida Loca énekese folyamatosan jelen lesz a dominikai tv-k és rádiók műsoraiban, de nem azért, hogy zenéjét reklámozza, hanem, hogy felhívja a figyelmet az emberkereskedelemre. Ricky 2000-ben hozta létre a Ricky Martin Alapítványt, ami a szegény és hátrányos gyermekek megsegítésére jött létre.

1 komment

Címkék: zene celeb bulvár pletyka énekes hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr58121109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rinoa · http://rickyforever.com 2007.08.14. 12:51:23

A duett Ramazottival már elkészült, szeptember vége felé hallható lesz az olasz rádióadókon és rajta lesz Eros új albumán, ami októberben jelenik meg.
süti beállítások módosítása