HTML

Friss topikok

Beinjekciózva énekel Pesten Mick Jagger

2007.07.19. 11:49 bellini

Szerda délután landolt Budapesten minden idôk legsikeresebb rock and roll zenekara, a Rolling Stones. A fiúk feleségekkel, hatalmas személyzettel, egyedülálló felszereléssel érkeztek. A Stones vasárnap reggelig marad hazánkban.

   


Tizenkét esztendô után újra Magyarországon lép fel a Rolling Stones. A legendás formáció információnk szerint 1.8 milliárd forintot kapott a pesti fellépésért a szervezôktôl. Tizenkét évvel ezelôtt a Stones kivételes szerzôdést kötött az akkori magyar szervezôkkel, Jaggerék a profit 98%-át vágták zsebre, míg a maradék kettô maradt a hazai cégnél. A rockerek ezúttal sem járnak rosszul, tekintve a hatalmas összeget. A koncertet szervezô LiveNation cég vezetôje, Hegedûs László korábban lapunknak elmondta: a pesti jegyárak kialakításakor a Rolling Stones figyelembe vette a magyar gazdasági helyzetet, az átlagfizetést, ezért nálunk jóval olcsóbbak a tiketek, mint Európa más országaiban: már 12 900 forintért be lehet jutni az állóhelyekre, a legdrágább belépô pedig 21 900.
Jaggerék kínosan ügyeltek a szerzôdés legapróbb részleteire is, információnk szerint a zenekar a több oldalas okmány végére odabiggyesztette, hogy nem kér olyan vizet, amilyet néhány hete George Michael ivott. Állítólag így akarták leteszteltelni, hogy a szervezôk tényleg végigolvasták-e a hosszú kívánságlistát. Csergô Éva, a LiveNation marketingigazgatója néhány részletet is elárult a lajstromról.
– Egy héten keresztül 10, minimum 25 négyzetméteres, internettel, telefonvonallal, légkondícionálóval ellátott irodának kell a stáb rendelkezésére állnia. A zenekart és a stábot két luxusautó, két luxus kisbusz, két minivan, két, minimum ötvenszemélyes luxusbusz és két terepjáró szállítja majd. A fellépés helyszínére kértek húsz elektromos golfkocsit – mondta el Csergô Éva. A zenekar vasárnapig marad hazánkban, addig bebarangolják Pestet. Ehhez segítséget kértek.
– Hetvenöt, azonos kinézetû, felbontású Budapest térképet kértek, amelyeken pirossal be kellett jelölni az útvonalat a szálloda és a koncerthelyszín között, zölddel pedig azokat a területeket, ahova érdemes menni, éttermeket, klubokat. Sárgával azokat a területeket, ahol gyakoriak a közlekedési dugók, ugyanis egy percet sem akarnak állni a forgalomban. A térképhez lámpát és olvasót is rendeltek – tette hozzá Csergô.

borsonline.hu

1 komment

Címkék: esemény bulvár pletyka koncert hír buli party sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47121017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi 2007.07.20. 18:10:01

Van két belépőm de kéne hozzá még egy formás-dogos csajszi mert a félidióta barátnőmet elkötötte egy totálidióta apafia.

It`s meee: href.hu/x/34zr
süti beállítások módosítása