HTML

Friss topikok

Felkerült a netre a Harry Potter 7-ik kötete

2007.07.18. 21:34 bellini

A fokozott biztonsági intézkedések ellenére, a Harry Potter 7-ik és egyben utolsó könyv mégis felkerült a világhálóra, három nappal a hivatalos bemutató előtt.

Neil Blair, J.K. Rowling egyik ügyvédje szerdán hivatalosan is megerősítette, hogy a könyv teljes mértékben felkerült a világhálóra, annak ellenére, hogy a biztonsági intézkedések igencsak szigorúak voltak, adja hírül a The Times.

Az elmúlt két napban több oldal is felkerült az internetre, de ezekből csak egy pár volt hiteles. Blair szerint az interneten hamisítványok is megjelentek, melyekkel az olvasókat akarták megtéveszteni.

Pár órára néhány torrent oldalról is letölthető volt a teljes, 36 fejezetes könyv, de a könyvet mostanra már levették az oldalakról.

Ez az első eset, hogy Joanne K. Rowling best-sellerje felkerül az internetre, még a könyv megjelenése előtt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média bulvár pletyka hír botrány megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr58120734

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: clique para ler 2018.03.12. 02:27:40

Fizetett hazafiak órabére: 800 forint - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása