HTML

Friss topikok

Pákónak kicsi a cerkája

2007.07.17. 12:32 bellini

Volt barátnője alaposan „lefaragott” Fekete Pákó büszkeségéből. Edina azt állítja: az énekeshez egyáltalán nem volt annyira kegyes a természet, mint ahogy állítja, vagyis a férfiassága egyáltalán nem annyira hatalmas, sőt!

- Másfél évig éltem Pákóval, ennyi idő alatt volt alkalmam megismerni, milyen ember valójában. Erőszakos természetű, aki nem bírja elviselni, ha valami nem úgy alakul, ahogy ő azt szeretné. Miután én nem bírtam tovább elviselni, szakítottunk. Utána az interneten a blogjában egyenesen lekurvázott. Mivel ez minden határon túlmegy, úgy döntöttem: borítok - mondta a Napi Ásznak Edina, és előállt döbbenetes leleplezésével: emlékei szerint Pákó férfiassága kifejezetten parányi.
Természetesen megkérdeztük erről az énekest is, aki persze éktelen haragra gerjedt.
- Mondjátok meg a csajnak, hogy nem ismerem! - reagált Pákó. - Ennél sokkal fontosabb dolgok vannak az életemben.
Valóban, hiszen köztudott: nősülni készül, menyasszonya pedig gyermeket vár tőle. Ezek pedig - lássuk be! - valóban nagyobb dolgok, mint amivel Edina előhuzakodott…

Napi Ász

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65119601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása