HTML

Friss topikok

Kiadóvá vált a Pixel Film

2007.07.17. 15:18 bellini

A cég neve ismerősen csenghet a filmes világból, ugyanis számos hazai zenekar, előadó klipje és lemezborítói mögött áll a debreceni csapat, sőt, a készülő A Kis Vuk munkálataiban is részt vesznek. A Pixel Film most bővíti tevékenységi körét, és immáron kiadóként és koncertszervezőként is üdvözölhetjük őket a honi zeneiparban.

„Az ötlet, hogy ezzel is foglalkozzunk szinte kézenfekvő volt, mivel a jelenlegi magyarországi kiadók közül nem sokan látnak el ilyen széles körű tevékenységet, amellyel egy zenekar bármilyen igényét ki lehet elégíteni. Természetesen az eddigi tevékenységeink mellé már csak két dolgot kellett hozzátennünk: a lemezkiadást és a koncertszervezést.” –állt a stáb hírlevelében.

A cég ezentúl egy új zenei kiadvány mellé komplett csomagban tudja kínálni a zenészek, zenekarok legalapvetőbb dolgait. A borító tervezése, a weblap készítése az új anyag designjához, a ruházatok megtervezése, a kiválasztott dalokhoz a videóklip elkészítése, a poszterek megtervezése és az egyéb promóciós anyagok készítése, valamint ezek eljuttatása a megfelelő médiumokhoz mind-mind beletartoznak ebbe az egységcsomagba. Ide tartozik még a gyártás folyamatainak ügyintézése és a terjesztés, valamint a koncertek szervezése és a zenekarok managelése is. Hangstúdiós kapcsolatuk pedig lehetőve teszi és megkönnyítheti egy zenekar választását abban, hogy hol vegye fel és hol masterelje hanganyagát.

Az első, a Pixel Film által kiadásra kerülő album a Bluesbolhák szeptemberben megjelenő Imádlak! Szeretlek! című lemeze lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77119711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása